dimecres, 28 de setembre del 2016

Fira Rebel com alternativa al Denim



Ja la tenim aquí un any més: la Fira del Denim a Terrassa... L’any passat des de la Revolució Tèxtil varem denunciar aquesta campanya comercial que promou un model de consum capitalista, i que enalteix un dels teixits que més impacte mediambiental té sobre el nostre planeta.

Però enguany no ens hem quedat en la mera denuncia, sinó que ens hem sumat a la iniciativa promoguda per diversos col·lectius de la ciutat plantejant un esdeveniment alternatiu: la Fira Rebel

Al marc de la Fira es farà durant tot el matí un Mercadet d’intercanvi lliure de transaccions monetàries i obert a tota la ciutadania. Tot i que la Revolució Tèxtil no està vinculada a cap partit polític ni institució, hem cedit la roba excedent de “l’Emporta’t” perquè aquesta acció reivindicativa i alternativa compleix amb els principis que defensem des del col·lectiu. 

Per això us animem a que dissabte 1 d’octubre vingueu a la Plaça Nova a compartir, gaudir, reivindicar i sumar accions que promoguin un consum tèxtil més sostenible! 

Més informació a l'article de Maria C. “Es presenta la Fira Rebel, una alternativa a la Denim Street Life” del Malarrassa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada